Referenciák

Dynín - Mezőgazdasági szolgáltatások

Takarmánykeverékek gyártója, több mezőgazdasági őstermelő cég tulajdonosa.

2012 óta együttműködve 8 benzinkutat telepítettünk FuelOmat termékkel ennél a cégnél.

Colas CZ & Colas Slovakia a.s.

A COLAS SA globális építőipari csoport része. Hosszú távú együttműködés 2011 óta. Legnagyobb ügyfelünk több mint 1 800 járművel és 47 töltőállomással. Engedélyezett tankolást biztosítunk az állomásain és járművein, a tankolási adatok központi kezelésével a felhőalkalmazásunkban, amely házon belüli és GPS-szoftverhez kapcsolódik.

Slovenské farmárske a.s.

Legnagyobb mezőgazdasági ügyfelünk Szlovákiában, 20 mezőgazdasági szervezettel. Sikeresen telepítettünk több mint 400 járműbe és gépbe, valamint több mint 20 benzinkutat is telepítettük. Ezek az erőfeszítések nagymértékben hozzájárultak a mezőgazdasági műveletek optimalizálásához, és jelentősen leegyszerűsítették a működési folyamatokat. A projekt 2021-ben valósult meg.

H.A.N.S. Prefa, a.s.

Nagy építőipari cég.

Az ügyfélnek egy gyártóüzeme van Lysá nad Labemben, ahol a FuelOmat terméket a meglévő standra és körülbelül 30 járműre szereltük fel. Teljesen új benzinkutat szállítottunk a második üzemükbe a Pardubice melletti Staré Ždánicében. Együttműködésünk magában foglalja a FuelOmat termék szállítását és telepítését.

Czech Airlines Handling a.s.

A prágai repülőtér tagja.

A 8 repülőtéri tartályhajó repülőgép-utántöltési adatainak továbbítását automatizáló projektet kulcsrakészen, az ügyfél specifikációi alapján fejlesztették ki. A projekt részeként a repülőtéren tartózkodó repülőgépekrõl adatokat szerzünk, feldolgozunk, információkat adunk a tankolásról, majd automatikusan elküldjük a repülőtéri szoftvernek. Ezzel a repülési adatok gyűjtésének és továbbításának teljes automatizálását értük el, ami korábban manuálisan történt.

ZD Dolní Újezd

Csehország egyik legfontosabb mezőgazdasági vállalkozása.

A projekt 2016-ban valósult meg. A megrendelőnek 8 üzeme van, így 8 benzinkút és kb. 260 járműegység került telepítésre. 2020-ban 6 db mobil szállítótartályt készítettünk el a megrendelőnek.

AGRO – Měřín, a.s.

A Cseh Köztársaság egyik vezető mezőgazdasági és élelmiszeripari csoportja.

Együttműködésünk 2013-ra nyúlik vissza, ennél a cégnél 13 benzinkutat telepítettünk FuelOmat termékkel.

HOPI HOLDING a.s.

Hűtött élelmiszer szállításra szakosodott szállító cég több mint 200 kamionnal. A Prostějov-i fióktelepen FuelOmat rendszerrel ellátott új benzinkútat építettünk. A projektet 2022-ben valósították meg.

POLANSKÝ s.r.o.

Egy nagy építőipari cég 2022 óta veszi igénybe a FuelOmat szolgáltatásait

Scroll to Top