Adagoló

Forradalom a tankolásban

Üdvözöljük forradalmian új adagolónknál, amely a hatékonyság új színvonalát hozza el. 70 liter/perc áramlási sebességével és elképesztő, 0,5%-os mérési eltérésével ez a csúcskategóriás folyadékadagoló készülék.

Alapvetően már fel van szerelve RFID jogosultsággal és érintőképernyővel a további adatok beviteléhez. Minden tankolási információ teljes mértékben online elérhetőek. Az állványhoz szondák csatlakoztathatók a tartályok szintjének folyamatos mérésére.

A legfontosabb jellemzője az engedélyezett tankolás kiegészítő modulja, amely garantálja, hogy veszteség nélkül csak a jármű tartályaiba tankoljon.

Adagolónk stabil, 70 liter/perc áramlást garantál, 0,5%-os minimális mérési eltérés mellett. Ezzel a precizitással teljes mértékben kézben tarthatja a folyadékáramlást, ami gyorsaságot és megbízhatóságot biztosít a műveletekhez.

Az intuitív kialakítás lehetővé teszi az egyszerű telepítést, vagyis szinte azonnal elkezdheti használni adagolónkat. A bonyolult eljárások és az egyértelmű utasítások nélkül a telepítés mindenki számára egyszerű.

Minőségi és tartós anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárásnak és a vegyszereknek, így adagolónkat a legigényesebb körülmények között is megbízható teljesítményre tervezték. A biztonsági funkciók be vannak építve az illetéktelen hozzáférés elleni védelem érdekében.

Csatlakozz a FuelOmat vásárlói családhoz!

A fontos alkatrészekhez való könnyű hozzáférésnek köszönhetően adagolónk egyszerű karbantartást tesz lehetővé. Fektessen be a hosszú távú megbízhatóságba minimális szervizköltséggel.

Scroll to Top